Przeskocz do treści

Szanowni Państwo,

Tegoroczna Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ " ŻYWNOŚĆ-TRADYCJA I NOWOCZESNOŚĆ" dobiegła końca.

Serdecznie dziękujemy za Państwa uczestnictwo. Mamy nadzieję, że prezentowane podczas Konferencji bardzo interesujące doniesienia o zróżnicowanej tematyce będą dla Państwa inspiracją do dalszych badań, a nawiązane kontakty zaowocują podjęciem współpracy naukowej. Pokładamy nadzieję, że czas spędzony w Lublinie był dla Państwa czasem udanym.

Z poważaniem,

Komitet Organizacyjny

Recent Advances in Food Sciences – patronem medialnym XXIII Sesji Naukowej Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność – tradycja i nowoczesność" VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity"

Recent Advances in Food Science – RAdvFoodSci (http://sciedtech.eu/journals/radvfoodsci/) is an international, Free Open Access journal devoted to sharing the main advances in the field of Food Science, covering the main topics from Food Quality and Security to Food Packaging Materials, Nanostructured Fertilizers and Pesticides and Derived Health Issues. The journal is published with a periodicity of 4 times/year.  

Uprzejmie informujemy, że jedno zgłoszenie na Sesję upoważnia do zaprezentowania maksymalnie dwóch doniesień w formie:

  • jednego referatu w języku polskim i jednego posteru w języku angielskim lub
  • jednego referatu w języku angielskim i jednego posteru w języku polskim
  • lub
  • jednego posteru w języku angielskim i jednego posteru w języku polskim

Prosimy o zgłaszanie formy prezentacji, języka i  tytułu drugiego doniesienia w formularzu zgłoszeniowym w miejscu na ewentualne uwagi do organizatorów. 

Jednocześnie informujemy, że jedno zgłoszenie upoważnia do publikacji jednego pełnego tekstu w monografii naukowej. Publikacja drugiego rozdziału będzie dodatkowo płatna 100 PLN.