Przeskocz do treści

Recent Advances in Food Sciences – patronem medialnym XXIII Sesji Naukowej Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność – tradycja i nowoczesność" VI International Session Of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity"

Recent Advances in Food Science – RAdvFoodSci (http://sciedtech.eu/journals/radvfoodsci/) is an international, Free Open Access journal devoted to sharing the main advances in the field of Food Science, covering the main topics from Food Quality and Security to Food Packaging Materials, Nanostructured Fertilizers and Pesticides and Derived Health Issues. The journal is published with a periodicity of 4 times/year.  

Uprzejmie informujemy, że jedno zgłoszenie na Sesję upoważnia do zaprezentowania maksymalnie dwóch doniesień w formie:

  • jednego referatu w języku polskim i jednego posteru w języku angielskim lub
  • jednego referatu w języku angielskim i jednego posteru w języku polskim
  • lub
  • jednego posteru w języku angielskim i jednego posteru w języku polskim

Prosimy o zgłaszanie formy prezentacji, języka i  tytułu drugiego doniesienia w formularzu zgłoszeniowym w miejscu na ewentualne uwagi do organizatorów. 

Jednocześnie informujemy, że jedno zgłoszenie upoważnia do publikacji jednego pełnego tekstu w monografii naukowej. Publikacja drugiego rozdziału będzie dodatkowo płatna 100 PLN.